Какво е хубаво да знаем за коронавирус COVID-19

10.03.2020

В България вече има четири случая на доказана инфекция с коронавирус COVID-19. Прочетете за възможните предпазни мерки за ограничаване на опасността от заразяване в различните сфери на социалния живот, икономиката, както и отговорите на най често задаваните въпроси :

Вижте нагледно как бихме могли да предпазим себе си и околните от заразяване с респираторни вируси, включително и с коронавирус COVID-19.

Запознайте се наглено с необходимите стъпки за предприемане ако се разболеете от коронавирус COVID-19 било в къщи, на работното място или докато пътувате.

Вижте какво би ни помогнало да се справим със стреса при евентуално разрастване на епидемията от коронавирус COVID-19.

Реакциите на децата при стрес биха могли да бъдат най-различни и за тях би било по-трудно справянето със стреса. Прочетете как бихме могли да помогнем на децата да се справят със стреса при епидемия.

Прочетете каво би трябвало да знаят работодателите за подготовка на бизнеса при евентуално разрастване на епидемията от коронавирус COVID-19.

Научете повече за конкретните мерки на работното място за превенция на опасността и минимализиране на щетите от разрастване на епидемията от коронавирус COVID-19.

Тук ще намерите най честите въпроси и отговори за коронавирус COVID-19, които вълнуват повечето хора относно произхода, естеството, възможните симптоми, протичането на заболяванията, както и възможните стъпки за превенция на заразяването с коронавирус COVID-19.

Ако се колебаете относно избора на дезинфектант и ЛПС за неговото прилагане - ето някои основни насоки, които да Ви помогнат за извършването на дезинфекция, било то в къщи или на работното място.